onsdag 17 juni 2015

Trädgårsfix!

Idag har jag gjort en liten rabatt, där det ska få bo dubbel stockros och hosta. Det blev så fint! Våran altan är nu möblerad och nu börjar trädgården också att ta sig. Vi gör en sandlåda åt barnen och en uteplats just bredvid, det kommer att bli så fint!

Jag har aldrig känt så mycket för att ha gröna fingrar som jag gör just nu och aldrig en sån vilja att få det som jag vill. Jag ser fram emot att fixa till och att kunna sitta ute och grilla en korv, vinter eller sommartid.

Det känns som om tiden aldrig tar slut och som om man hinner, det tar sin tid det som ska göras och det blir därefter och det blir bra.

Imorgon ska jag försöka sätta plantorna som har kommit. Åh så roligt!



Over and out från ett sömnigt troll, som somnade när hon nattade sin lill trollunge.

6 kommentarer:

  1. Har du börjat blogga igen, jätteroligt! Ja tar man tag i det man vill göra så blir det gjort och man känner sig nöjd efteråt. Vi får se imorgon på allt nytt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så roligt att fixa till, för att inte tala om mysigt! Jag längtar att se allt växa. Det blir roligt att få visa det lilla vi har hunnit göra!

      Ja, det var en viss halvfungerande dator som flyttade in i vårt kök och skrivarlusten bara infann sig :)

      Radera
    2. Det är så roligt att fixa till, för att inte tala om mysigt! Jag längtar att se allt växa. Det blir roligt att få visa det lilla vi har hunnit göra!

      Ja, det var en viss halvfungerande dator som flyttade in i vårt kök och skrivarlusten bara infann sig :)

      Radera
    3. Har skrivarlustan redan ebbat ut?

      Radera
    4. Nej, den var satt på paus. Lilla datorn gav upp och jag med den. Men nu har jag skrivit igen :)

      Radera
  2. Har du börjat blogga igen, jätteroligt! Ja tar man tag i det man vill göra så blir det gjort och man känner sig nöjd efteråt. Vi får se imorgon på allt nytt!

    SvaraRadera